Kıbrıs

Dinçyürek’ten sağlık çalışanlarına: Mesleğinizde sürekli yenilikleri takip edin

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, devlet hastanesi bünyesinde görev yapacak olan oryantasyon eğitimlerini tamamlayan hemşire ve ebelerin katılım belgelerini verdi.

Bakanlık olarak, hastanelerde ihtiyaç duyulan kadroları karşılamak için ivedi bir şekilde harekete geçtiklerini belirten Dinçyürek, toplamda 114 Yüksek Hemşire ve 12 Yüksek Ebenin hastanelerde istihdam edildiğini açıkladı.

Yeni başlayan sağlık çalışanlarının, hastalarla daha yakın ve etkin iletişim kurarak hizmet sunacaklarını ifade eden Dinçyürek, mesleklerinde sürekli yenilikleri takip etmenin önemine de değindi.

Dinçyürek yaptığı açıklamada, “Mesleklerimizle ilgili sürekli yeni şeyler öğrenmek, her yaşta mümkündür. Hastalarımız ve toplum, özellikle sizin gibi doğrudan hastalarla temas kuran sağlık çalışanlarından hizmet beklemektedir. Hepinize başarılar ve kolaylıklar dilerim. Mesleğinizdeki şans hep yanınızda olsun.” ifadelerini kullandı.

Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Talasemi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Başhemşireler, mesul hemşireler ve YTKD Hemşirelik Şube Amiri Berna Arifoğlu hazır bulundu.

Eğitim, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi, Talasemi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu