Derviş Doğan

Kendini bilmezlik, sorumsuzluk,halkla dalga geçmektir

Ekonomi iyi yönetiliyor diyor Sayın Amcaoğlu, aynı partiye mensup milletvekili.Alişan Şan Bey de ülkede fakirleşme yok diyor. İşin kime göre neye göre kısmı malum. Elbette onlara göre.

Hayat Olgun Amcaoğlu’na,Alişan Şan’a ve cebini bu kokuşmuş düzenden dolduran, bu düzenden nemalanlara belli bir zümreye tabii ki güzel.. Dolayısıyla her iki muhterem de kendi ceplerine,bu sistemden elde ettikleri refaha göre böyle bir kanaate varmışlar. Ha derseniz ki önlerinde istatistik veriler,bilgiler var ona göre konuşuyorlar sakın buna inanmayın,zira eğer varsa böyle bilgiler ellerinde hepsi ısmarlama veriler üzerinden ortaya çıkmıştır,yani yalan rakamlarla abartı bilgilerle bir nevi sanal istatistiki dayanaklara ulaşabilirler. Misal Devlet Planlama Örgütünün yıllardır halkla dalga geçer gibi açıkladığı hayat pahalılığı gibi.. Bu iki iktidar siyasetçisinin açıklamalarından anlıyoruz ki bu kişiler halkından kopuk bir yaşam sürmektedirler.

İnsanların  3 kuruşa muhtaç olduğu,evine ekmek götüremediği ya da götürmekte binbir zorluk yaşadığı,insanların temel gıda maddelerine dahi erişemediği, çocuklarını okula gönderirken harçlık veremediği bir ülkede ülkeyi yönetiyoruz iddiası içinde olan kişilerin bundan bi haber başka bir coğrafyada yaşarlar mışcasına atıp tutmalarının  izahı nedir? kendini bilmezlik, sorumsuzluk,halkla dalga geçmektir..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu