Kıbrıs

LTB’nin düzenlediği Lefkoşa Çocuk Şöleni, 20 Nisan’da Dr. Fazıl Küçük Parkı’nda yapılıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve başkent Lefkoşa’daki çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Şöleni bu yıl 20 Nisan Cumartesi 16:00- 19:00 saatleri arasında Taşkınköy’deki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nda yapılacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyadaki tüm çocuklara armağan ettiği ve her yıl kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklar tarafından en güzel şekilde kutlanması için çok geniş kapsamlı bir organizasyon yapan LTB çocuklar için oyunlardan konsere, çeşitli gösterilerden fotoğraf çekimine, tişört ve yüz boyamadan mandala ve uçurtmaya kadar pek çok etkinliğin yer aldığı şölen düzenliyor. Şölende maskotlar ve sihirbaz da hazır olarak çocukları eğlendirecek.

Şölen Etkinlik Programı:
HASDER ile Markutti Uçurtma Yapımı – Ülviye Karabaşak ile Ebru Sanatı – Ozan Özgenler ile Tshirt Boyama – Ferdiye Yurdakul İle Mandala Boyama – Vantrolog Hanife Tayyareci ve Kırpık – Science for Kids ile Science Show – Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Konseri – Sihirbazlık Gösterisi – Yüz Boyama-Maskotlar – Oyun Ablaları ile Çocuk Oyunları – Fotoğraf Çekim Noktası

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu