Kıbrıs

UBP Siyaset Akademisi’nin I. Dönem üçüncü hafta programı tamamlandı

Ulusal Birlik Partisi Siyaset Akademisi’nin üçüncü hafta programı Akademi Koordinatörü, UBP Grup Başkan Vekili Ahmet Savaşan moderatörlüğünde, UBP’li genç, kadın ve üyelerin yanı sıra UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, Bakanlar, Milletvekilleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanlarının katılımı ile Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane’de gerçekleştirildi.

UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel’in inisiyatifiyle siyasetin içinde yer alacak özellikle gençler ile kadınların iyi bir eğitimden geçmesi, donanımlı ve vizyon sahibi olmaları hedefiyle kurulan Siyaset Akademisi’nin üçüncü hafta dersleri; Türkiye Barolar Birliği Başkan danışmanlığı yapan Prof. Dr. Necdet Basa’nın “Kapalı Maraş Açılımının Hukuki ve Siyasi Sonuçları”,
Yakın Doğu Enstitüsü Müdür Yardımcılığı ile Yakın Doğu ile Girne Üniversitelerinde öğretim üyeliği yapan, Yrd. Doç. Dr. Erdi Şafak’ın “Uluslararası Hukuk Bağlamında Kıbrıs Meselesi” ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın “Yerel Yönetimler Perspektifinden UBP Belediyeciliği ve KKTC’ye Kazandırılan Projeler” konularında verdiği derslerle tamamlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu