KıbrısSpor

Marmara galibiyetle başladı 62-73

 

 

KKTC Baketbol Federasyonu Extend büyük erkekler liginin ilk haftasının kapanış maçında karşılaşan Soyer Aksu ile Marmara Spor Kulübü maçında gülen taraf Marmara oldu.

Marmara maçın 1. periyodundan son anına kadar kontrolü elinde tutmayı başarırken, takımın oyun planına disiplinle uyması, hücum ve savunma reboundlarında Yark ve Fuat’la üstünlük kurdu.Hamit’in etkili oyunu dikkat çekerken, 27 sayı, 3 asist ve 3 reboundla maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Maçın ilk  devresi Marmara’nın 35-30 üstünlüğünde biterken, ikinci devrenin başlamasıyla fark açılmaya devam etti. Bitime  2 dakika kala üstünlüğünü 17 sayıya kadar çıkarırken, maç sonu 73-62 olarak tescillendi.

Maç sonunda konuşan Marmara oyuncusu Derviş Göksun “Takımımız sağlam karakerli ve uyumlu oyunculardan kuruludur. Şanssızlıklar yaşıyoruz. Benim sakatlığım var. Eksik arkadaşlarımız var. Bugün Mustafa Rıfkı ve Günay’sız oynadık. Arda’nın sınavı vardı aramızda olamadı.  Bir sonraki maçımızda tümü aramızda olacak.  Daha da güçleneceğiz. Herşeye rağmen, eksik kadromuzla da olsa, iyi bir oyunla galip geldiğimizi düşünüyorum.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu