Kıbrıs

LTB El Ele Çocuk Merkezi çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) El Ele Çocuk Merkezi’nde kreş hizmeti alan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şiirler ve danslarla kutladı.

LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, meclis üyeleri ve çocukların ailelerinin izlediği gösteriler, Merkez Lefkoşa Konferans Salonu’nda yer aldı. Gösterilerde çocuklar, kreş öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları 23 Nisan’a özel dans gösterilerini sunup, şiirler okudu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, etkinlikte yaptığı konuşmada, emeği geçen herkese teşekkür ederek, birçok belediyenin kreş uygulamalarından vazgeçtiğini ancak LTB’nin kreş hizmetini aralıksız ve geliştirerek sürdürdüğünü söyledi.

Ekonomik adaletsizliğin gün geçtikçe arttığını kaydeden Harmancı, başlattıkları yeni uygulama kapsamında özel kreşlerle LTB El Ele Çocuk Merkezi arasında bir bağ kurulduğunu ve bu uygulamanın her yıl daha da geliştirilmeye başlandığını belirtti.

“Bu ülkenin iyi yetişmiş bireylere çok ihtiyacı var” diyen Başkan Harmancı şöyle konuştu:

“Değerli ailelerimiz, çocuklarınız sizin en kıymetlileriniz, onları bize emanet ediyorsunuz. LTB El Ele Merkezi’ndeki öğretmenlerimiz de bu bilinç ve sorumluluk ile hareket ediyorlar. Büyük bir özveri ve emekle kreşteki çocuklarımızın eğitimleri için çaba gösteriyorlar. Onlara da bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor, tüm çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan bayramını kutluyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu