Güney KıbrısManşet

Rum Meclisindeki bayraklar, Türkiye’deki depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı Türkler için yarıya indirildi

 Rum Meclisindeki bayrakların, geçtiğimiz hafta Türkiye’de meydana gelen depremde hayatını kaybedeb Kıbrıslı Türklerle ilgili yasın işareti olarak yarıya indirildiği haber verildi.

Alithia gazetesi, Rum Meclisinden yapılan açıklamaya dayanarak, Meclis Başkanı Annita Dimitriyu ve meclis üyelerinin, Kıbrıslı Türklerin Türkiye’de kısa süre önce meydana gelen depremlerde hayatını kaybetmesinden duydukları büyük üzüntüyü ifade ettiklerini yazdı.

Açıklamada, duyulan derin yasın işareti olarak Meclisin bayraklarının yarıya indirildiği ve tüm Meclis üyeleri adına Kıbrıslı Türklere içten başsağlığı dileğinde bulunulduğu kaydedildi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu