Kıbrıs

Kalkanlı Yaşam Evi’nde fidan dikimi etkinliği yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Kalkanlı Yaşam Evi bahçesinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Bakanlık Müdürü Berna Bayur, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit ve daire yetkilileri ile Kalkanlı Yaşam Evi’nde kalan yaşlılar da katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu Kalkanlı Yaşam Evi’ni daha modern bir yapıya kazandırmak için iyileştirme çalışmaları devam ederken çevre düzenlemesinde büyük önem verdiklerini belirtti. Gardiyanoğlu Çalışma Bakanlığı’nın sorumluluk sahası içinde olan çevre düzenleme ve bina kısmını içeren alalar için tüm hızla çalıştıklarını kaydetti.

Kalkanlı Yaşam Evi ihalesinin sonuçlandığı müjdesini de veren Bakan Gardiyanoğlu, KEİ ofisinin katkıları ile 8 milyon TL’lik ihale şartnamesinin Merkezi ihale komisyonuna teslim edildiğini ve kısa süre içinde ihalenin neticesinin alınarak Kalkanlı Yaşam Evi’nin bakım ,onarım ve yenileme çalışmalarının başlayabileceğini açıkladı. Tüm gayemiz yaşlılarımıza daha konforlu ve çağdaş bir hizmet vermektir “ diyen Bakan Gardiyanoğlu emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürüm Alev Ecevit de konuşmasında yaşlıların en iyi koşullarda yaşamayı hakettiğini vurgulayarak katkı koyan herkese teşekkür etti.

Etkinliğe katılan UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Mutlu Atayasan da konuşmasında Bakan Gardiyanoğlu’nun göreve geldiği günden bu yana Kalkanlı Yaşam Evi için ciddi çalışmalar içinde olduğunu belirtti. “ Herşeyi devletten beklememek gerekir” diyen Atasayan, iş insanlarına da çağrıda bulunarak Kalkanlı Yaşam Evi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti. Etkinliğin ardından ilk Fidanı Bakan Gardiyanoğlu Kalkanlı Yaşam Evinde kalan yaşlılar ile birlikte dikti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu