Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Tatar, GAÜ Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Siyasal Bilimler Fakültesinde öğrenim gören yabancı öğrencileri kabul etti.

Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Tatar, siyasi bilimlerin temelinin iyi bir diyalogdan geçtiğini belirtti. Halka sunulan, eğitimden çevreye, birçok konudaki hizmetin en iyi sunulma şeklinin demokrasi olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilere, buradaki eğitimlerini tamamladıktan sonra ülkelerine döndükleri zaman siyasete girerek ülkelerine verecekleri hizmet konusunda başarılar diledi.
Cumhurbaşkanı Tatar şunları kaydetti:

“KKTC’de aldığınız eğitimi ve KKTC’yi hiçbir zaman unutmayınız. Belli bir süre geçirdiğiniz KKTC de artık evinizdir. Ülkenize döndüğünüz zaman üniversitenizdeki akademisyenler ve arkadaşlarınızla iletişim çağının verdiği imkanları değerlendirerek temas halinde kalınız.”

Bilim ve teknolojideki hızlı gelişmeler ışığında eğitimin hayat boyu devam ettiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, siyasal bilimler öğrencilerine gelecek ile ilgili önerilerde bulunarak başarılar diledi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu