Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Tatar:Halk Vakfı Yaşam Sitesi en iyi şekilde yönetilmeli

Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin tadilatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İskele Belediyesi!ni ziyaret ederek burada Halk Vakfı Yaşam Sitesiyle ilgili yetkili mercilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Tatar, ziyarette yaptığı konuşmada son yıllarda İskele Bölgesinin hızlı bir şekilde geliştiğini kaydederek, İskele bölgesinin aynı zamanda ülkenin tanıtım mekanizması olduğunu belirtti.

Hızlı gelişmenin beraberinde bazı altyapı sorunlarını da getirdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, bölgenin daha çağdaş ve modern bir beldeye dönüşmesi için yapılan çalışmaları takdir ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin en iyi şekilde yönetilmesi gerektiğine işaret ederek bunun için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da 82 farklı ülkeden gelen yabancıların İskele’de yaşamayı tercih ettiğini kaydederek, gelişmeyle birlikte bölgede bazı altyapı sorunları da oluştuğunu kaydetti.

İskele Belediyesi olarak yaşlılara büyük önem verdiklerini dile getiren Sadıkoğlu, Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için hükümet tarafından da desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu