Spor

Beşiktaş’ta ayrılık vakti! Şenol Güneş’ten 2 isme ‘Güle güle’

Dış transferde birçok ismin peşinde olan Beşiktaş, iç transferde de hareketli günler geçirmeye hazırlanıyor. Sezon başında İngiliz ekibi Wolves’ten takıma katılan ve özellikle Fas Milli Takımı’nda Dünya Kupası’nda yarı finale çıkıp, çarpıcı bir performansa imza atan Romain Saiss’ın İngiltere’den talipleri artıyor.

NEWCASTLE’DAN 5 MİLYON EURO’LUK TEKLİF

Başarılı savunmacı için son olarak Newcastle United devreye girdi. Siyah-Beyazlı ekibin bu transferde bir hayli ciddi olduğu belirtildi. Buna göre Kara Kartal’ın kapısının 5 milyon Euro’luk bir teklif ile çalındığı öğrenildi. Faslı stoper bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 resmi maça çıktı, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

GHEZZAL’A TEKLİF YAĞIYOR

Beşiktaş yönetiminin ise 33 yaşındaki oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı. Takımdan gitmesi beklenen bir diğer isim de Rachid Ghezzal. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve beklentilerin altında kalan Cezayirli kanat oyuncusuna Arap ülkelerinden teklif yağıyor.

YAKLAŞIK 3 MİLYON EURO KAZANIYOR

Siyah Beyazlı yönetimin, yıllık yaklaşık 3 milyon euro kazanan ve son iki sezonda sakatlıklar sebebiyle takımdan uzun süre ayrı kalan Ghezzal’ın maaş yükünden kurtulmak istediği belirtiliyor.

BU SEZON 12 MAÇA ÇIKABİLDİ

Cezayirli yıldız, bu sezon Beşiktaş’ta sadece 12 maça çıkabildi. 31 yaşındaki oyuncu takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Ghezzal’ın Beşiktaş ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

ŞENOL GÜNEŞ GİDİŞİNE ONAY VERDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ise 31 yaşındaki oyuncunun gidişine onay verdiği ortaya çıktı. Ancak Ghezzal için son kararı vermek adına son bir görüşme daha yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu