Kıbrıs

Dinçyürek:Göreve geldiğimiz günden itibaren hızlı bir şekilde sağlığa yatırımlar yapıyoruz

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Cengiz Topel Hastanesi Kalkındırma Derneği’ni kabul ederek hastane ile ilgili yeni projelerle konusunda görüşmede bulundu.

Bakan Dinçyürek, Cengiz Topel Hastanesi’ne yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunarak Cengiz Topel Hastanesi’ndeki ilk tomografi çekiminin başarıyla gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Bakan Dr. Dinçyürek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren hızlı bir şekilde yatırımları yapıyoruz. Hizmetin artması ve daha düzgün, çağdaş sağlık hizmeti vermek için çalışıyoruz. Gelişim ve atılımlar sağladık ve şu anda yeni projeleri geliştirmek için Cengiz Topel Hastanesi Kalkındırma Derneği ile toplantılar yapıyoruz. Çalışmalara, projelere devam ediyoruz. Bölge halkına yeni müjdelerimiz yakında,” şeklinde konuştu.

Cengiz Topel Hastanesi Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Ağan ise, derneğin tarihçesinden ve yapılan iş birliklerinden bahsetti. Ağan, “1992 yılında kurmuş olduğumuz bu dernek halen faaliyetlerini sürdürmekte. Benim de içinde bulunduğum bu dönemde birçok bakanla çalıştım. Ama gururla ve iftiharla söyleyebilirim ki şimdiye kadar hastanemize bu kadar yardım yapan, bu kadar ilgilenen en iyi bakanımız Hakan Dinçyürek’dir. Kendisine bölge halkı ve dernek adına teşekkürlerimi sunmak isterim. Derneğimizin uğraşları ve sayın bakanımızın, bakanlığımızın yardımlarıyla bölgemizde çok güzel işler yapıyoruz. Çok büyük gelişmelerimiz olacak hastanemizde. Çok güzel projelerimiz var. Vatandaşlarımız bundan faydalanacak. Dedi.

Ağan, Yeni tomografi hizmetiyle, Cengiz Topel Hastanesi’nin tanı ve tedavi süreçlerinde daha hızlı ve doğru hizmet verebilmesi bekleniyor. Bu gelişmenin bölge halkına ve ülkemize hayırlı olması temenni ediyoruz şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu