Kıbrıs

Üstel ve Naimoğulları’nın görüşmesi tamamlandı… Gözler Cuma günkü Bakanlar Kurulu’nda

Başbakan Ünal Üstel, Mustafa Naimoğulları başkanlığındaki Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği heyetini kabul ederek görüştü. Görüşme sonrası taraflar basına açıklamada bulundu.

Naimoğulları, sorunlarını bir kez daha aktardıkları Üstel’in, “Nasıl bir çözüm bulunabileceği” konusunu görüşmek adına sorunları Bakanlar Kurulu’nun gündemine taşıyacağını, Cuma günü tekrardan görüşeceklerini söyledi.

Naimoğulları, “Üstel’in konuşmaları bizi tatmin etmiştir” dedi.

Eyleme başvurmalarının gerekçelerini de anlattıklarını vurgulayan Naimoğulları, ilerleyen günlerde yeniden görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

Başbakan Ünal Üstel ise, üreticilerin taleplerini dinlediklerini ve bunları Bakanlar Kurulu’na taşıyacaklarını belirtti.

Üstel, “Hükümet olarak görevimiz hem üreticiyi hem de tüketiciyi desteklemektir. Bu dengeyi sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Her zaman üretimin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Küresel sorunlardan kaynaklanan enflasyon nedeniyle bazı gıda maddeleri ve hayvansal ürünlerin fiyatlarında artış oldu.Tarım Bakanı’mız, fiyatları kontrol altında tutmak için çalışmalar yaptı ve biz de üretimi desteklemeye devam edeceğiz. Bugün üreticilerin önerilerini dinledik ve yarın Bakanlar Kurulu toplantısında ele alacağız. Cuma günü yeniden bir görüşme yapacağız. Amacımız birlik ve beraberliği sağlayarak halkımızın rahat etmesini sağlamak” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu