Kıbrıs

Çevre Günü’nde, çocuklara farkındalık etkinliği yapıldı

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi ile Devlet Tiyatroları Müdürlüğü’nün etkinliğinde çocuklara çevre konusunda farkındalık yaratacak masallar anlatıldı.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Çevre Koruma Dairesi ile Devlet Tiyatroları Müdürlüğü 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 9 Eylül İlkokulu’nda masal anlatma etkinliği düzenledi. Yapılan etkinlikte öğrencilere çevre konusunda farkındalık yaratacak masallar anlatıldı.

“Bay Kuzinin Maceraları” isimli masal kitap okunarak canlandırma yapılan etkinlikte, çocuklara çevre koruma ile ilgili mesajlar da verildi.

9 Eylül İlkokulu müdür ve öğretmenleri, bu tür etkinliklerin öğrencilere büyük fayda sağladığını söyleyerek, Çevre Koruma Dairesi ve Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları ile yıl içinde buna benzer etkinliklerin artırılması ve farklı okullarda daha fazla etkinlik yapılması yönünde görüş birliğine varıldığını belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu