KıbrısSpor

Savoy Marmara finalde “Savoy Marmara 66 – Çetinkaya 39”

 

Extend Büyük Erkekler Ligi Playoff serisinin üçüncü maçında iki Lefkoşa ekibi Savoy Marmara ile Çetinkaya, Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı.

Maçın başından itibaren Çetinkaya karşısında kontrolü elinde tutan Savoy Marmara ilk periyodu 15-10, ikinci periyodu 23-6 ile geçerken devre arasına 38-16 önde girdi.

İkinci devrede de üstünlüğünü sürdüren Savoy Marmara maçı 66-39 tamamlarken seriyi kazanıp final oynamaya hak kazanarak Ceasar Larnaka Gençler Birliği’nin rakibi oldu.

Maçta Savoy Marmara’dan Yarkpazou Favour Moore 17 puan, 6 rebound , 4 asistle maçın en değerli oyuncusu olurken, Mustafa Rıfkı ve Sırp oyuncu Stefan Radoslavljevic etkili olurken, Çetinkaya’dan Gökhun ve Dadi rakibin aldığı önlemler karşında etkisiz kaldı.

 

Maçtan sonra konuştğumuz Savoy Marmara Kaptanı Mustafa Rıfkı : “Ayaklarımız yere basıyor. Bugün kazandık mutluyuz ancak zafer sarhoşu değiliz. Her maçtan çıkardığımız dersler var ve takım dersini alıyor, ayni hataları tekrar etmiyoruz. Şimdi kupadan bir adım uzaktayız ve kararlılıkla o kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu