Derviş Doğan

Koral Bozkurt son noktayı koyarken…

Koral başkan  Mağusa için, Mağusa gençliği için sadece elini değil bütün vücudunu taşın altına koymakta hiç ama hiç tereddüt etmedi.Cumartesi günü saat 18.00 gibi MTG içinde yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek üzere sevgili Tanyel Bayraktar, sevgili Mustafa Denizer ve sevgili Mehmet Akkent ile buluşup bir değerlendirme toplantısı yaptık bunun akabinde Pazartesi yeniden bir araya gelerek görüştüğümüz konuların yapacağımız çalışma ile ilgili son şeklini masaya yatırmaya karar verdik ve dağıldık.

Cumartesi gece saat   22.30 civarı telefonum çaldı, telefonun ucunda sevgili dostum Mustafa Denizer vardı. Heyecanlı ve ağlamaklı titreyen  bir ses tonuyla bana gördün mü? Gördün mü? Diye sormaya başladı. Neyi gördüm mü dedim, başkanın facebook da yaptığı paylaşımı, ben çok duygulandım dedi.

Bu arada hemen belirteyim Mustafa Denizer benim tanıdığım en sıkı  MTG lilerden bir tanesidir. Ve bana bunu söylerken telefonda ağlıyordu..  Facebooka  girdim Başkan Koral Bozkurt’un paylaşımını gördüm.. Mustafa Denizer  yalnız değildi zira bu paylaşımı görünce benim gözlerimden de yaşlar süzülmeye başladı…

Koral Bozkurt’un karakteri  merhameti ahlakı güzel kalbi ve nihayetinde MTG sevdası bu zor süreçte bütün iş yoğunluğuna rağmen Mağusa’yı Mağusalı gençleri öylece bırakıp gitmeye müsaade etmedi..

Mağusa için MTG için kimsenin ama hiç kimsenin yapamayacağı fedakarlıkları yapmış, yapmaya devam eden, ve MTG yanında daha birçok spor kulübüne katkı sağlayan bir kişidir..Koral Bozkurt sadece Mağusa’nın şansı değil, Kıbrıs’ın bir şansı ve değeridir.  Ve elbette takdiri fazlasıyla hak eder. Dolayısıyla bu zor süreçte camiaya bir kez daha sahip çıkması karşılıksız kalmamalıdır.

Mağusa’nın MTG sevdalılarının ve dahi Mağusa dışında, Kıbrıs dışında yaşamlarını idame ettiren MTG sevdalısı herkesin tek yürek, tek vücut olma zamanıdır. Her zaman söylerim MTG her Mağusalının ortak paydası ve hassasiyetidir.

Dolayısıyla şimdi hep beraber imkanlarımız ölçüsünde bunu göstererek Başkan Koral Bozkurt’un yanında durma zamanıdır..

Sizlere biraz da  Koral Bozkurt’un geri dönmesindeki sebeplerden  bahsetmek istiyorum.. Kuşku yok ki ilk sebep Mağusalı gençlere sahip çıkmak adına camianın başına geçip liderlik edecek, lakin onun da ötesinde bir başka sebep MTG’nin kendi ayakları üzerinde duracağı kurumsal bir yapıyı  hazırlamak.

Peki nasıl? Başkan Koral Bozkurt ve ekibinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı projelere hayat vermek, stadyum,alışveriş merkezi ve tarihi kulüp binasının fiziki niteliklerini daha çağdaş ve birçok maksad için kullanılır hale getirme projelerini tamamlamak içindir. Kısacası bütün çabası Mağusa içindir, Mağusa gençliği içindir.

Koral Bozkurt’u burada tekrar tekrar anlatmaya gerek yok..Zaten onu  tanıyanlar vizyonunu, azmini,iş ahlakını, ve her şeyden önemlisi ne kadar güzel bir karaktere ve kalbe  sahip olduğunu çok çok iyi bilir.  O en zor zamanda bir kez daha yine elini uzattı ve Mağusa’yı Mağusalıyı yalnız bırakmayı kendine yakıştırmadı.. Buna asla mecbur değildi.. Koral Bozkurt içimizden biri, o bir Mağusalı ve elbette bir Mağusalı olarak onunla gurur duyuyorum,duyuyoruz bir kez helal olsun sana çocuk diyorum, MTG için Mağusa gençliği için yaptıkların ve yapacakların için sonsuz teşekkürler…

Ve elbette bir teşekkür de Mehmet Akkent kardeşime. Bu zor ve meşakkatli süreçte bütün  iyi niyetiyle belki bir şeyler yaparım gailesini içinde taşıyıp camiayı yalnız bırakmamıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu