Güney Kıbrıs’ta sokak ortasında infaz

Bu sabah Güney Kıbrıs’ta Limasol’un tanınmış iş adamlarından 49 yaşındaki Stavros Demosthenous saat on civarlarında evinin önünde uğradığı silahlı saldırı neticesinde vuruldu. Stavros Demosthenous, saldırı sonrası oğlu tarafından hastaneye kaldırılırken otoyolda hayatını kaybetti. Polis, olay sonrasında Ayia Fylaxi kavşağından Troodos kavşağına kadar olan yolun bir kısmını trafiğe kapattı.
Polise yakın kaynaklar, Demosthenous’un aracının bir motosiklet tarafından takip edildiğini, katilin ise öndeki araçta olduğunu ve aracın yoldan çıkarak Demosthenous’un aracını kestiğini belirtirken, saldırganın daha sonra aracında bulunan kurbana ateş ettiğini söyledi.
49 yaşındaki Stavros Demosthenous, Güney Kıbrıs 2. Lig ekiplerinden Karmiotissa FC’nin başkanlığını yapmasının yanı sıra daha önce üst düzey takımlardan Aris Limassol FC’nin başkanlığını da yapmıştı.




