Derviş Doğan

Halk ayağa kalkmalı da…

O kadar çok şey yaşandı ki ülkemizde, demokrasi ayaklar altına alındı, bu süreçte yaşanan seçimlere müdahaleye varıncaya kadar yaşananlar var, UBP’nin Genel Başkanlığı  seçim süreçlerine müdahale edildi parti başkanı iki dudak arasında atandı, yolsuzluklar rüşvet iddiaları, sahte diplomalar,bürokrasiye kadar giren rüşvet olayları polislik mesele oldu.

Bütün bunlar yaşanırken gözlerinizi kapatıp  meclis meşrudur deyip oturmaya devam ettiniz.Atanmış bir başbakana ve atanmış bir hükümete meşruluk kazandırdınız, sözüm ona mecliste demokrasicilik oynadınız hala oynuyorsunuz.

Şimdi halk ayağa kalkmalı diyorsunuz. Oysa önce ayağa kalkıp o meclisi terk etmesi gerekenler sizlersiniz.

Tufan Hocam’ı sever sayarım, her zaman söylerim sabahtan akşama kadar konuşsun oturur dinlerim kendisini, boş boş konuşmadığının da farkındayım.

Çok donanımlı iyi eğitim almış düzgün dürüst bir kişilik. Benim anlam veremediğim böyle bir kişinin bütün bu yaşananlara karşı içine düştüğü çaresizlik..

Dolayısıyla halkı bu anlamda örgütlemesi gerekenler de sizlersiniz.sosyal medya muhalefeti haliyle bir yere kadar.Bunun sonrası sokak değilse hiç boşuna nefes tüketmeye gerek yok.Ülkede onca skandal yaşandı, bu ülkede yaşananlar normal bir ülkede yaşanmış olsaydı şimdi bulunduğunuz ve meşrudur diye arkanızı yasladığınız o mecliste tek bir vekil kalmazdı..

Ve fakat görüyoruz ki maşallah hiç fire vermediniz.

Hükümet kanadını zaten biliyoruz, utanma, sıkılma yok onlarda. Yaşanan bu kadar yüz kızartıcı olumsuz olaya rağmen tek bir istifa gelmedi. Lakin aynı istifalar sizlerden de gelmedi..

Ha sahi anketlerde önde görünüyorsunuz, tek başınıza iktidara geleceksiniz hatta cumhurbaşkanlığını da alacaksınız. O zaman bol bol sosyal mecralara  yazıp çizmeye devam edin..

Satır satır anlatın bu hükümetin yaptıklarını ve hala daha böylesi bir mecliste neden oturmaya devam ettiğinizi de güzel cümleler kurarak izah edin halka, bunun burasında seçimlere ne kaldı ki..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu