Derviş Doğan

O çocuk büyüdü ve Mağusa’nın gururu oldu..

Ele avuca sığmayan o çocuk büyüdü ve Mağusa’nın gururu oldu. Vizyonu ve kararlılığı, liderlik anlayışı  bugün onu çok başarılı bir iş insanı yaptı.

Projeleri bugün Dünya’da itibar ve ilgi görüyor.Bu katıksız bir başarı hikayesidir. Bugün nereye el attıysa oraya hayat verdi,can kattı.. Yüzlerce insana ekmek kapısı oldu. Çocukken hiçbir maçını kaçırmadığı sevdasını içinde büyüttüğü  MTG’nin Başkanı oldu.

Vizyonu,kararlı duruşu ve yaptığı liderlikte son 5 yıldır takımını üst üste şampiyon yaparken toplamda 13. şampiyonluğa ulaştırdı MTG’yi.. Rekorları altüst etti. Çıtayı yükseltti, Kıbrıs Türk Futboluna kalite getirdi, Mağusa’ya da Mağusa Türk Gücü’ne de  ilkleri yaşattı. Helal olsun sana çocuk..

Mağusa’ya da, bu camiaya da kattığın değerler  asla unutulmayacak. Yıllardır  manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, içinde büyüttüğü sevdayla  Mağusa Türk Gücü’ne  sımsıkı sarılan yaptığı her işi başarılarla taçlandıran Koral Bozkurt bir kez daha tarih yazdı. Daha küçük bir  çocuktu

MTG tribünlerinde ki yerini almaya başladığında. O gündür bugündür kardeşi Onursal Bozkurt ile hiç yalnız bırakmadılar camiayı. Onlar içimizden  çıkan çocuklarımızdı, onlar Mağusa’nın çocuklarıydı. Koral Bozkurt’un çocukluğunu bilirim, dürüstlüğünü ahlakını merhametini bilirim,içinde taşıdığı MTG sevgisini,vizyonunu kararlılığını liderlik anlayışını bilirim..

Dolayısıyla eminim ki Koral Bozkurt liderliğinde bundan sonra da MTG hem kurumsal olarak hem de örnek bir kulüp olarak Kıbrıs Türk Futboluna dinamizim katmaya güzel işlere imza atmaya devam edecek, teşekkürler Koral Bozkurt,Tüm rekorların kırıldığı 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak  tamamlanmasında en büyük senin, tabiatıyla bu başarının mimarları olan başta Başkan Koral Bozkurt ve Yönetim Kuruluna, Teknik Direktör Ali Oraloğlu ve ekibine, sahada  ter döken mücadele eden futbolcularımıza  bizlere böyle bir gururu yaşattıkları için bir kez daha sonsuz teşekkürler…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu