KıbrısSpor

Savoy Marmara yüksek uçuşta “Savoy Marmara 82- Soyer AKSU 50”

 

 

Basketbol Extend büyük erkekler ligi’nin şampiyonluklta iddialı takımlarından Savoy Marmara dün akşam Atatürk Spor Salonunda oynanan maçta Soyer AKSU karşısında rahat bir oyun sonrasında 82-50 galip  geldi.

 

Maça hızlı başlayan Lefkoşa ekibi ilk periyodu 26-12 önde bitirdi. Maçın devamında da gerek savunmada, gerekse hücumda etkili oyununu sürdüren Marmara devreyi 43-25 önde kapadı. Üçüncü ve dördüncü periyodu da zorlanmadan geçiren Marmara maçı Soyer AKSU karşısında 82-50 kazandı.

Soyer AKSU’nun dün ilk kez forma giyen yeni transferi Cris Bronson’un etkisiz oyun, takımın daha önceki oyunlarına kıyasla uyumunu olumsuz etkilediği ve yavaşlattığı gözden kaçmadı.

Dünkü maçta Marmara oyuncusu Hamit Çeliktaşlılar 19 sayı ile maçın en fazla sayı üreten oyuncusu olurken, yine Marmara oyuncusu Stefan Radosavljevic 15 sayı, 13 reboundla double double yaparak maçın en değerli oyuncusu seçildi.

 

Maç sonrasında açıklamada bulunan Marmara’nın etkili isimlerinden Kıyal Tahir Selviler ‘Önümüzdeki KOOP maçı öncesi bizim için iyi bir moral maçı oldu. Ligin başlangıç takvimindeki belirsizlikler hazırlık sürecimizi olumsuz etklemiş olsa da yavaş yavaş hem bireysel forumuzu buluyoruz, hem de takım uyumumuz artıyor. Tek maçlık hedeflerle ilerliyoruz. Playoff’a kadar çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu