Kıbrıs

Sadıkoğlu’ndan Allahveranov’a teşekkür belgesi

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Üye Ülkeler Sivil Toplum Kuruluşları II. İş Birliği Forumu kapsamında, Kuzey Kıbrıs Tanıtma Platformu Başkanı Okyay Sadıkoğlu, çeşitli toplantı ve panellere katıldı.

Forum çerçevesinde temaslarda bulunan Sadıkoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Üye Ülkeler Sivil Toplum Kuruluşları Platform Başkanı Azar Allahveranov’a, Kuzey Kıbrıs Tanıtma Platformu adına teşekkür belgesi takdim etti.

Sadıkoğlu, Allahveranov’un Kuzey Kıbrıs’ın tanınırlığı konusunda önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, “Sayın Azar Allahveranov’un Kuzey Kıbrıs’ın tanınırlığı konusunda göstermiş olduğu üstün çabadan ötürü kendisine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı adına teşekkür belgesi takdim ettik” dedi.

Kurulan temasların ilerleyen süreçte daha da güçleneceğini ifade eden Sadıkoğlu, “İki ülke ve Türk devletleri arasındaki bağların daha da güçleneceğine, milletimize yeni ufuklar açacağına inanıyoruz. Bu uğurda çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu