Kıbrıs

Geç ulaşan trafik cezaları gündemde

Lefkoşa, 8 Temmuz 26(TAK): Güney Kıbrıs’ta trafik kameraları tarafından belirlenen cezaların vatandaşların eline çok geç ulaşmasının yarattığı sorunlar gündemdeki yerini koruyor.

Politis gazetesi manşet ve iç sayfalarından geniş yer verdiği haberinde, aylar değil yıllar öncesinde trafik kameraları tarafından belirlenen cezaların vatandaşların eline zamanında ulaşamamasının büyük sorunlara yol açabileceğini yazdı.

Gazete, 320 bin trafik cezasının beklemede olduğunu, bunların vatandaşların eline zamanında geçmemesinin aşırı ceza puanı birikmesi ve ehliyetlerin kaybedilmesine kadar varabileceğini belirtti. Cezaların posta dairesi tarafından dağıtıldığı ve çeşitli sebeplerden vatandaşların eline ulaşmadığı kaydedilen haberde konunun bugün Rum Meclisi Hukuk Komitesi’nde ele alınacağı da aktarıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu