Derviş Doğan

İktidarı muhalefeti istikrara devam ediyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde sıcaklığın  40 dereceye dayandığı bu günlerde günde 2 kez istikrarlı bir şekilde elektrikler kesiliyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde hayat pahalılığı istikrarlı bir şekilde yukarı doğru ilerlerken,alım gücü her gün biraz daha geriliyor,

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde yolsuzluklar,hukuksuzluklar istikrarlı bir şekilde artarak devam ediyor, Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde gençler istikrarlı bir şekilde göç ediyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde şiddet olayları istikrarlı bir şekilde artmaya devam ediyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde okullarımız istikrarlı bir şekilde dökülüyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde hastaneler istikrarlı bir şekilde halka yeterli hizmeti vermekten uzaklaşıyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde şehirlerarası yollar istikrarlı bir şekilde kullanılamaz hale geliyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde denetimsizlikten mütevellit denizlerimiz istikrarlı bir şekilde mikrop yuvası olmaya devam ediyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde partizanlık istikrarlı bir şekilde zirve yaparken liyakat da o oranda yok sayılıyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde istikrarlı bir şekilde hastanelerde ilaç sıkıntısı çekiliyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde  dış kaynaklı  nüfus istikrarlı bir şekilde kontrolsüz olarak artmaya devam ediyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde huzur ortamı istikrarlı bir şekilde bozulmaya devam ediyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkende istikrarlı bir şekilde yüzlerce yeni vatandaş yapılıyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde hak hukuk istikrarlı bir şekilde zayıflatılıyor.

Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde polis de başsavcılık da istikrarlı bir şekilde yıpratılıyor.Ünal Bey’in başbakan olduğu ülkemde bunca rezillik istikrarlı bir şekilde yaşanmaya devam ederken, mecliste istikrarlı bir şekilde klavye başında üç beş satır yazıyla muhalefet ettiğini düşünen ve  koltuklara oturmaya devam eden muhalefetin de bütün bu olup bitenler karşısındaki etkisiz eleman tavrı ülkemizde tesis edilen istikrar adına takdire şayandır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu