Kıbrıs

Lefkoşa’da “Patili Yoga Buluşması” yoğun ilgi gördü

Başkent Lefkoşa’da düzenlenen “Patili Yoga Buluşması”, ülkede ilk kez gerçekleştirilen konseptiyle yoğun ilgi gördü.

Yoga ve pilates eğitmeni Eda Alisinanoğlu eşliğinde Yenikent’teki Cafe Darling’de gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, patili dostlarıyla birlikte yoga yaparak keyifli anlar yaşadı.

Sağlıklı yaşam ve sokak hayvanlarına destek amacıyla düzenlenen organizasyondan elde edilen gelirin yüzde 10’unun sokak hayvanlarına bağışlanacağı belirtilirken, etkinliğin sosyal sorumluluk yönü de takdir topladı.

“Matını kap, dostunu al, gel” sloganıyla gerçekleştirilen buluşmada katılımcılar hem bedenlerini esnetme hem de ruhlarını dinlendirme fırsatı buldu.

Yoga severlerle hayvan dostlarını bir araya getiren etkinliğin her ayın ikinci cumartesi günü düzenli olarak devam edeceği açıklanırken, ikinci buluşmanın 13 Haziran 2026’da aynı mekânda yapılacağı belirtildi.

“Patili Yoga Buluşması”na yoğun ilgi gösterilmesi nedeniyle organizasyonun sınırlı kontenjanla gerçekleştirileceği belirtilirken, etkinliğe katılmak isteyenlerin önceden kayıt yaptırmaları gerektiği duyuruldu.

Yetkililer, kayıt ve detaylı bilgi için +90 539 111 27 28 numaralı telefondan iletişime geçilebileceğini kaydetti.

Fotoğraflar/Umut Ekin ŞAHİN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu