Kıbrıs

AKEL Genel Sekreteri Stefanu: Yıllardır süren düşüşü tersine çevirdik

Güney Kıbrıs’taki milletvekilliği seçimlerinin ardından

AKEL Merkez Komitesi Genel Sekreteri Stefanos Stefanu, parti merkezinde toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada sonuçları değerlendirdi.

Cyprus Times’ın haberine göre, duygusal anlar yaşayan AKEL Genel Sekreteri, partinin uzun yıllardır devam eden düşüş eğilimini tersine çevirdiğini belirterek, “Yıllardır süren aşağı yönlü gidişi tersine çevirdik, yeni bir sayfa açıyoruz ve her zaman geleceğe bakıyoruz” dedi.

 

“AKEL burada, güçlü ve birlik içinde”

Konuşmasında AKEL’in yeniden toparlandığı mesajını veren Genel Sekreter, “AKEL burada, güçlü, birlik içinde ve Meclis’te güçlüdür” ifadelerini kullandı. Bu geceden itibaren yalnızca oy oranlarında değil, halka duyulan güven açısından da yeni bir yükseliş sürecinin başladığını söyledi.

 

“Kıbrıs için yeni bir sayfa açıyoruz”

AKEL Genel Sekreteri, seçim sonucunu yalnızca parti açısından değil, ülke açısından da önemli gördüklerini belirterek, “Kıbrıs için yeni bir sayfa açıyoruz” dedi. Açılan bu yeni dönemin, demokrasiye yeniden sahip çıkma iradesini de taşıdığını ifade etti.

Aşırı sağ vurgusu

Konuşmasında aşırı sağa da dikkat çeken AKEL Genel Sekreteri, yeni dönemde demokrasiye destek vermek için daha güçlü mücadele edeceklerini söyledi. Açıklamasında, “Aşırı sağın karşısında, demokrasiyi yeniden desteklemek için buradayız” mesajını verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu