Kıbrıs

Reşat Kansoy, Güzelyurt Hastanesi’ni ziyaret etti

 

 

Kansoy: Sağlık hizmetlerine erişimin güçlendiği bir Güzelyurt için çalışacağız

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Reşat Kansoy, Güzelyurt Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Kansoy’a milletvekilleri, belediye meclis üyeleri,adaylar ve partililer eşlik etti. Ziyarette sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Kansoy ve beraberindeki heyet, Güzelyurt’un sağlık alanındaki ihtiyaçları, sağlık hizmetlerine erişim ve sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

 

Kansoy, sağlık hizmetlerinin herkes için eşit ve erişilebilir olmasının önemine dikkat çekerek, yerel yönetimlerin de bu alanda sorumluluk üstlenmesi gerektiğini vurguladı.

 

“Güzelyurt’un ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayacağız”

 

Güzelyurt’un yalnızca altyapısıyla değil, sosyal hizmetleri ve yaşam kalitesiyle de gelişmesi gerektiğini belirten Kansoy, belediyenin ilgili kurumlarla güçlü iş birlikleri kuracağı bir yönetim anlayışını hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Kansoy, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının toplum açısından büyük değer taşıdığını belirterek, Güzelyurt’ta insanı merkeze alan, dayanışmayı ve sosyal belediyeciliği esas alan yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu