Derviş Doğan

Dayatılan düzenin sonuçlarıdır bu

Kangren olmuş böylesi bir yapıda çürümüşlük hali bütün alanlara sirayet ederken güllük gülistanlık bir ortamı tesis etmek zaten olası değil. Dolayısıyla bu düzen içinde asla ve asla temiz bir toplum düzeni kurmak hayal ötesidir. Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer suç teşkil eden birtakım iddialarla polis tarafından tutuklandı 3,5 gün kodeste kaldı geçtiğimiz günlerde de teminata bağlanarak mahkemesi görülünceye kadar serbest bırakıldı.

Cafer Bey kodesten çıkar çıkmaz ayağının tozu ile Türkiye’nin bir medya kurumuna  beyanat verdi ve dedi ki Kıbrıs’ın kuzeyi Miami’dir Türkiyeli iş insanları çekinmesinler gelsinler yatırım yapsınlar..

Böylelikle Cafer Bey ülkesine kaldığı yerden hizmet etmeye devam ediyor, bir yandan da birliğin başında olduğunu,dimdik ayakta durduğunu,otoritesinin devam ettiğini göstermiş oluyor.. Ne deyim şimdi bu ülkenin  fıtratı da böyle..

Cafer Bey’e kolay gelsin.

Diğer yandan  Başsavcılığın elinde dosyası bulunan haksız kazanç vs gibi suç unsurları iddiası ile hakkında yasal işlem başlatılan eski başbakanlardan Hüseyin Özgürgün kendisine birilerinin gösterdiği yol doğrultusunda bundan üç beş yıl önce mahkemeye çıkıp hesap vermemek için ülkeyi terk etti.

Ne ilginçtir ki sıradan vatandaşlara dakikalar içinde ulaşan polis ve tebligat memurları Hüseyin Bey’e bir türlü ulaşıp mahkeme celp kağıdını vermediler o günlerde Hüseyin Bey de  elini kolunu sallayarak ülkeden ayrıldı.

Şimdi İstanbul’da  mutlu mesut bir yaşam sürüyor. Ekmek KKTC devletinden su Türkiye Cumhuriyetinden.. İşte o Hüseyin Özgürgün bugün  ülkesine bile gelemiyor… Ve fakat  ülke siyasetine müdahil olup sefa sürdüğü kaçak olarak bulunduğu İstanbul’dan beyanatlar veriyor..

Ne diyor Hüseyin Bey UBP’lilere hitaben? Akıl veriyor nihayetinde eski liderleri  ve diyor ki istikrar için Ünal Üstel devam etmelidir.. Eminim Ünal Bey, Hüseyin Bey’in bu jestinin altında kalmayacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu