Kıbrıs

Creditwest Bank 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı

Creditwest Bank, 30’uncu kuruluş yıldönümünü, etkinlikle kutladı.

Etkinliğin açılışında Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, Creditwest Bank Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş 30 yılda ulaştıkları noktayı anlattı.

Altınbaş Holding Kıbrıs Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş da, Altınbaş ailesi olarak, turizmden, sigortaya, bankacılığa ve akaryakıta her alanda sınır tanımayan bir hizmet sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Crerditwest Bank Kurucu Ortağı ve Alpet Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ise, 30 yıl önce bankacılıkta dünya standartlarında en hızlı en güvenilir hizmeti sunmak hedefiyle yola çıktıklarını anımsatarak, bu hedeflere ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş da, Altınbaş ailesinin faaliyet gösterdiği her alanda büyüyerek, başarılara imza atarak bir marka haline geldiğini belirtti.

Hüseyin Çavuş, Kıbrıslı Türklerin bir parçası olan Altınbaş ailesinin, birçok farklı alanda yatırımları ve hizmetleriyle hem ekonominin hem de KKTC’nin gelişmesine önemli katkı sağladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da etkinlikte yaptığı konuşmada, engelleri aşarak, ambargolara rağmen ekonominin bir noktalara getirmenin mutluluğu içindce olduklarını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu