Kıbrıs

“Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlara, törenle ödülleri verildi

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi tarafından yürütülen ve ikincisi “Yolculuk” teması ile gerçekleştirilen “Genç Enerjı Video İçerik Yarışması”nı kazananlara, törenle ödülleri verildi.

Törende açılış konuşmasını Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın yaptı.

Özsaygın konuşmasında, bu yarışmayı hayata geçirmekteki amaçlarının gençlerin yeni medya araçlarını doğru ve verimli kullanmalarını teşvik etmek, ve gençleri desteklemek olduğunu söyledi.

Özsaygın konuşmasında, yarışmanın üçüncüsüne de hazırlandıklarını belirterek, hedefledikleri sürekliliği yakalama anlamında kendilerini mutlu hissettiklerini dile getirdi.

Özsaygın, “Gençlerimiz temaya uygun video içerikleri üretti. Ürettikleri videoları genç enerji burada instagram sayfamızdan izleyebilirsiniz. Videoların yaklaşık bier aylık süre içerisinde izlenme sayısı 180 bini aşmıştır. Bu veri de gençlerimizin her zaman ve her alandaki başarılarını, bir kez daha teyit etmiştir. Ülkemizin geleceği için gençlerimizin değeri paha biçilemezdir” dedi.

Özsaygın’ın konuşmasının ardından Jüri Başkanı Derviş Zaim de konuşma yaptı. Zaim, sosyal medyanın olumsuz etkilerine rağmen hayatın önemli bir faktör haline dönüştüğünü belirterek, Gençlik Dairesi sayesinde bu alanda farklı şeylerin de olabilme ihtimalini görmüş olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından “Genç Enerjı Video İçerik Yarışması”nı kazananlara, ödülleri verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu